Category: Kecerdasan otak (Brain power)

Promosi Shaklee Disember 2015

Welcome December~~ ^_^ Diam tak diam kita dah pun di penghujung tahun 2015. Sekejap betul masa berlalu, kan? 😀 Seperti biasa Shaklee menawarkan bermacam promosi untuk semua pengguna dan …

Promosi Shaklee Oktober 2015

Seronok betul dengan promosi Shaklee Oktober 2015 tau! Memang hot-selling products belaka. Nak tahu apa dia? Promosi Shaklee Oktober 2015 1) GLA Complex Suplemen yang membekalkan GLA (Gamma Linolenic Acid), iaitu …

8 Manfaat Astaxanthin untuk Sihat dan Awet Muda

Semasa saya bermusafir ke pulau Hokkaido, Jepun lebih 12 tahun lalu, saya sempat melihat sekumpulan ikan salmon yang sedang berlumba-lumba mengharung arus deras sungai di sebuah pekan kecil. Pada …

Promosi Shaklee April 2015

Di tengah `kepanasan` isu GST, dunia terasa lebih ceria bila dikhabarkan promosi Shaklee Mac 2015. Memang terkejut tau! Betul-betul di luar jangkaan kami para pengedar sah Shaklee. 😀 Promosi Shaklee April …

Anak Lebih Bijak dan Sihat Tanpa Makanan Segera!

Masa dibesarkan di kampung dulu, kami adik-beradik hanya makan masakan mak dan nenek saja. Sekali sekala je baru dapat merasa mi segera. Jadi, overall, kami membesar dengan homemade food, …

Cara Mudah Turunkan Berat Badan Ibu Menyusu

Ramai ibu risau dengan berat selepas melahirkan anak. Nak-nak kalau kenaikan berat badan semasa hamil agak banyak. Jenuh juga nak turunkan berat berlebihan tue, kan? Ramai yang kata penyusuan …

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya? Seriously, saya memang susah nak pilih yang mana. Bukannya sebab vitamin Shaklee tak bagus, tapi sebab terlampau banyak yang best! Sejak `terjebak` dengan Shaklee secara serius pada …

Adakah Bahaya Jika Amal Suplemen Minyak Ikan?

“Kalau saya ambil OmegaGuard nie hari-hari, OK ke? Risau kalau ada kesan sampingan minyak ikan…” Mungkin ada di kalangan anda di luar sana yang risau ataupun terfikir, adakah pengambilan …
error: Content is protected !!