Anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee?
how-to-order

 

Cara Order Produk Shaklee

Bagi yang pertama kali ingin mencuba, suka kami ingatkan bahawa Shaklee tidak mempunyai stokis. Jadi produk Shaklee HANYA boleh didapati di cawangan Shaklee (rujuk Shaklee Branches) dan juga daripada pengedar sah Shaklee yang sah sahaja, seperti kami di CelikNutrisi.My. 😉

Anda boleh rujuk senarai harga runcit Shaklee (retail price) bagi kesemua produk yang terdapat untuk pasaran Malaysia. Perlu diketahui bahawa harga produk bagi Semenanjung Malaysia dan juga Sabah & Sarawak adalah sama berkuatkuasa Februari 2014 (tidak termasuk kos penghantaran). 😉

Ingin dapatkan produk Shaklee daripada kami?

1) Anda boleh hubungi kami melalui salah satu daripada cara di bawah untuk membuat pesanan :

  • Email celiknutrisi@gmail.com
  • SMS/Telegram WhatsApp 018-3690361 (Oja)
  • Masuk ke FanPage CelikNutrisi dan PM Admin

Jangan risau dengan urusan penghantaran kerana dengan kadar rata (flat rate) RM10 untuk Semenanjung Malaysia, dan RM20 ke Sabah dan Sarawak, kami akan menghantarnya terus ke tangan anda melalui Poslaju ataupun syarikat kurier.
cara order produk shaklee - shaklee jb

2) Untuk order secara terus menggunakan credit card/debit card, anda boleh klik ikon yang terdapat di bawah setiap entry seperti ini :
esell-shaklee-logoa2PNGPenghantaran akan diuruskan oleh pihak Shaklee (M) melalui khidmat kurier terpilih.

Hanya ikuti langkah-langkah yang ditunjukkan di laman berikut ya : “Shopping Online | Cara Beli Produk Shaklee Yang Mudah Dan Cepat“.

2) Bagi yang senang dengan cara Cash on Delivery (COD), kami juga bersedia membuat penghantaran ke kawasan-kawasan di sekitar Johor Bahru :

  • Bandar Dato Onn, Adda Heights, Taman Setia Indah, Taman Delima, Taman Seri Austin, Setia Tropika, Taman Daya, JP Perdana, Taman Bukit Mutiara,
  • sekitar Kempas, Larkin, Taman Impian Emas, Bandar Baru Uda dan kawasan berdekatan Skudai.
  • sekitar Taman Perling
  • Johor Jaya, kawasan berdekatan Ulu Tiram
  • Permas Jaya
  • Bandaraya Johor Bahru

Hanya hubungi nombor yang tertera di atas untuk konsultasi dan order ya. =)

Cara order produk Shaklee Indonesia

Kami juga merupakan Gold Ambassador Shaklee (ID MY864914). Jadi anda tetap boleh membuat sebarang order melalui pihak kami sekalipun berada di Indonesia (termasuk juga Taiwan, Jepun, Amerika Syarikat, Mexico, Canada dan China). Pihak kami akan menguruskan semua pesanan anda. =)
Anda juga boleh order terus daripada business partner kami iaitu Mb Dewi Pebrianti (Mb Uy).

Ingin join sebagai member juga tiada masalah, sama untuk makan sendiri ataupun untuk memulakan bisnes Shaklee anda sendiri.

Ada pertanyaan mahupun konsultasi? Ingin membuat pesanan?
Anda boleh pilih mana-mana cara order produk Shaklee yang dinyatakan di atas. Jangan segan untuk hubungi kami ya. 😉