Multivitamin Untuk Kanak-kanak PERCUMA Sempena Promosi Shaklee November 2017

Anak-anak yang sedang membesar memang perlukan pelbagai jenis khasiat untuk membantu tumbesaran yang sihat. Bila badan sihat, otak pun bertambah cerdas dan bijak. Jadi memang penting untuk ibu ayah jaga pemakanan anak-anak setiap hari.

Kenapa multivitamin penting untuk anak-anak

Cuma tak dinafikan, agak mencabar sebenarnya untuk kita penuhi keperluan nutrisi harian anak-anak 100%, kan?

anak memilih makan (picky eater)

Agak mencabar untuk menangani anak yang picky eater. * image googled*

Sesetengah anak ada yang memilih atau cerewet makan, terutamanya sayur-sayuran. Bila tak kena dengan selera pula, makannya pun jadi sedikit dan adakalanya langsung tak dijamah. Mana-mana ibu bapa pun pasti akan risau anak tak cukup khasiat bila terlalu memilih makan.

Bagi anak-anak yang ada alahan makanan pula, mereka perlu betul-betul berpantang makan untuk elakkan reaksi alahan berlaku. Bukan satu tugas yang mudah juga untuk ibu bapa memikirkan makanan alternatif yang sesuai, kan? Kadang-kadang akan ada khasiat yang terkurang tanpa disedari.

Selain tu, ada anak-anak yang makan setakat ala kadar bila terlampau asyik bermain. Ini pun mencabar juga nak ajak makan, betul tak? Sudahnya hanya sedikit yang masuk ke mulut.

Yang jadi masalah tu kalau hal ini berterusan setiap hari untuk jangka masa yang lama; berbulan bahkan bertahun pun ada. Ini belum lagi termasuk bab fast foods, minuman manis dan juga junk foods yang sangat banyak di sekeling kita. Untuk elak 100% daripada pengambilan makanan dan minuman sebegini bukannya mudah, kan?

Dalam keadaan macam ni, memang sangat susah untuk kita pastikan SETIAP HARI anak-anak dapat SEMUA khasiat yang mereka perlukan untuk membesar, terutamanya dari segi pengambilan vitamin dan mineral. Di sinilah suplemen multivitamin untuk kanak-kanak boleh membantu.

Tapi sebelum tu kita kena pastikan yang ianya selamat, berkualiti dan dihasilkan oleh pengeluar yang dipercayai dan ada kredibiliti. Sebabnya, tak semua multivitamin di luar sana itu bagus tau. Dan kalau boleh biarlah kualitinya setanding dengan harganya, betul tak? Barulah berbaloi pelaburan tersebut.
Vitalea For Children - multivitamin kanak-kanak Shaklee
Anda jangan risau kerana di Shaklee pun ada multivitamin yang bagus untuk menampung keperluan nutrisi kanak-kanak setiap hari. Ia dikenali sebagai Vitalea For Children dan merupakan multivitamin lengkap berperisa anggur yang boleh dikunyah. Memang mudah untuk diambil oleh kanak-kanak.

Promosi Shaklee November 2017

Berita baik untuk ibu bapa (atau penjaga) yang mempunyai anak berumur di antara dua hingga 12 tahun, bulan ini ada sesuatu yang istimewa untuk anda semua tau. Nak tahu apa dia? Cuba tengok poster di bawah. Best, tau.
promosi shaklee november 2017
Sepanjang November ini, anda boleh dapatkan sebotol Vitalea Iron For Children PERCUMA bagi setiap pembelian tiga botol Vitalea For Children dalam satu resit yang sama. Mudah saja, kan? Dan lebih jimat! 😉

Kelebihan multivitamin kanak-kanak Shaklee

Walaupun banyak jenis multivitamin untuk kanak-kanak di luar sana, Vita-Lea for Children multivitamin bagus untuk anak kerana :

  • Ia membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral yang penting untuk tumbesaran anak.

    • Ini termasuk kelapan-lapan jenis vitamin B yang mana rata-rata multivitamin di pasaran tak mampu berikan.
    • Juga mengandungi kalsium, magnesium dll bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan yang sihat.
  • Kandungan Stevia dan Xylitol memberikan rasa manis yang semulajadi dan tidak menyebabkan kaviti gigi. Ia juga pilihan yang jauh lebih baik daripada multivitamin yang gunakan pemanis tiruan seperti aspatarme, dll yang terbukti boleh memudaratkan kesihatan jangka panjang.
  • Tiada bahan pengawet, juga tanpa sebarang perisa ataupun pewarna tiruan
  • Bebas gluten
  • Perisa anggur semulajadi yang sedap. Bukan saja anak-anak, ibu ayah pun pasti sukakannya!

Ia juga lebih mudah dibawa ke mana-mana untuk bantu kita menjaga kesihatan anak-anak sekalipun semasa travel ataupun balik kampung. Boleh selit-selit dalam handbag ibu je. 😉

Anda berminat untuk dapatkan multivitamin kanak-kanakShaklee ini?

Untuk info selanjutnya mengenai Promosi Shaklee November 2017 ini, hubungi kami seperti di bawah ya.

UNTUK PERTANYAAN & ORDER :
======================
SMS/WhatsApp/Telegram +6018-369 0361 (Oja)

Kami juga mengalu-alukan anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran secara online menggunakan credit card / debit card melalui link di bawah. =)

esell-shaklee-logoa2PNG

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

=========================================================
Kami merupakan Pengedar Shaklee Bandar Dato Onn, Johor Bahru (ID 864914).
Menyediakan khidmat Cash-on-Delivery (COD) produk Shaklee untuk kawasan sekitar Johor Bahru : Bandar Dato Onn, Taman Daya, Adda Heights, Taman Setia Indah, Taman Seri Austin, Taman Bukit Mutiara, Taman Delima, Setia Tropika, JP Perdana, sekitar Kempas, Bandar Baru Uda, Larkin, Tampoi, Permas Jaya, Taman Perling, dll.
Juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

SERTAI KAMI sekarang untuk dapatkan penjimatan harga sehingga 19% serta peluang jana pendapatan dengan Shaklee!

7 Comments

  1. Mohd Aswad 1 November 2017
  2. Anuar 3 November 2017
  3. Nur Razali 4 November 2017
  4. Haulia Razali 8 November 2017
  5. +irsah 9 November 2017
  6. Noriza Rahman 17 November 2017
  7. Khairul Zamri 20 November 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

error: Content is protected !!