Lagi Barangan Eksklusif Sempena Promosi Shaklee Julai 2017

Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan “Selamat Hari Raya” buat semua pembaca. ^_^

Alhamdulillah kita dah pun masuk bulan Julai. Bulan ini nampaknya ada lebih banyak item promosi purchase-with-purchase (PWP) baru yang eksklusif dan berkualiti yang ditawarkan untuk semua pengguna setia Shaklee.

Promosi Shaklee Julai 2017

Sepanjang Julai ini, Shaklee menyediakan LIMA tawaran istimewa pembelian-atas-pembelian (purchase-with-purchase) yang sangat menarik.

A) PWP Cooler Bag beserta sudu VIVIX Shaklee yang eksklusif

Bulan ini Shaklee menawarkan sebuah cooler beg berwarna merah beserta sudu VIVIX Shaklee eksklusif PERCUMA bagi setiap pembelian mana-mana set berikut dalam satu resit :

  • Energy For Life Set
  • Men`s Vital Health Set
  • Amazing Golden Set For Him

Kelebihan cooler bag Shaklee :

  • Boleh menyimpan enam hingga lapan botol VIVIX di dalamnya. Sesuai untuk dibawa travel ataupun dijadikan sebagai hadiah istimewa buat insan tersayang!
  • Boleh digunakan untuk menyimpan bekal makan tengah hari anda.
  • Mudah untuk membawa makanan yang digemari ke mana saja termasuk ketika travel jauh. Ia mampu memelihara kesegaran makanan, sama ada makanan panas atau sejuk.
  • Terdapat tempat penyimpanan untuk sudu dan lain-lain.
  • Disertakan dengan sudu eksklusif Shaklee dengan saiz hidangan yang sesuai bagi pengambilan VIVIX.

Ini rupa sebenar cooler bag dan juga sudu VIVIX Shaklee. Cantik, kan? Nak bawa ke mana-mana pun senang dan nampak gorgeous tau. 😉

B) PWP Twin Pack Shaklee Coasters bagi pembelian produk bernilai 100UV dalam satu resit

Bagi setiap pembelian bernilai 100UV dalam satu resit oleh ahli Shaklee, anda layak untuk mendapatkan set Twinpack Shaklee Coasters yang sangat comel dengan separuh harga, iaitu RM9.96 sahaja. Ada tiga pilihan design disediakan mengikut tempoh tertentu.

Yang paling menarik mengenai rekabentuk coaster Shaklee ini, ia membolehkan kita meletakkan gelas berisi air sejuk tanpa membuatkan meja basah akibat kondensasi. Jadi tak perlulah lap meja setiapkali minum air sejuk, kan? 😉

promosi shaklee julai 2017-coaster shakleePromosi ini hanya berlangsung dari 1 Julai hingga 31 Julai 2017. Jangan lepaskan peluang untuk mengumpul ketiga-tiga set coaster ini ya.

C) PWP “Reach For The StarsTumbler bagi pembelian produk Set Kecergasan Lelaki (Vitality Set) dalam satu resit

Shaklee menawarkan tumbler istimewa “Reach For The Stars” bagi pengguna Shaklee yang mendapatkan Set Kecergasan Lelaki (Vitality Set) dalam satu resit.

Set ini terdiri daripada :

Ia sangat sesuai diamalkan oleh lelaki (dan wanita) yang ingin hidup cergas dengan kesihatan yang menyeluruh.

Kelebihan tumbler Shaklee :

  • Dinding tumbler terdiri daripada dua lapisan bagi memastikan suhu minuman terpelihara (sama ada minuman panas ataupun sejuk)
  • Gegelang silikon yang mampu mengelakkan air minuman daripada tumpah
  • Diperbuat daripada keluli bergred tinggi dan tahan karat
  • Penutup tumbler bebas BPA untuk jaminan keselamatan

D) PWP Rubbermaid Shaker jika mendaftar sebagai ahli Shaklee dan buat pembelian minima 100UV dalam satu resit

Bagi ahli baru yang mendaftar pada bulan ini serta membuat pembelian produk mimima 100UV dalam satu resit, boleh dapatkan shaker Shaklee berjenama Rubbermaid yang berkualiti tinggi pada harga RM19.08 (harga asal ~RM34 tau :D).

Yang bestnya, kali ini dengan warna terbaru iaitu Coral Orange. Amacam, comel tak? Stok terhad tau. Tawaran hanya berlangsung dari 13 Julai hingga 31 Ogos 2017 sahaja. 😉
Sebenarnya, inilah shaker merangkap botol air kegemaran kami sekeluarga. Ke mana-mana pun kami bawa, hatta semasa travel jauh sekalipun. Anak-anak ke sekolah pun dengan shaker Shaklee nie juga tau.

Apa kelebihan shaker @ botol air Shaklee ini?

  • Boleh isi 600ml air. Semoga kita akan lebih rajin minum air kosong selepas ini. 😉
  • Bebas BPA dan diperbuat daripada bahan yang tahan lasak.
  • Selamat digunakan di dalam freezer mahupun mesin dishwasher.
  • Ringan dan mudah dibawa. Masuk dalam beg pun boleh. Comel pulak tue, kan? 😀
  • Design botol yang menarik dan mudah dipegang.

E) PWP Salad-To-Go Container bagi pembelian Set Detoks Shaklee

Bagi yang ingin fokus untuk membaikpulih dan melancarkan sistem dalaman badan supaya lebih sihat dan cergas, Set Detoks Shaklee boleh membantu anda. Maklumlah, musim beraya nie macam-macam yang kita makan, kan? 😉

Cara Mudah Bantu Badan Buang Toksin Lebih Lancar

Set ini terdiri daripada VIVIX, Herb-Lax, Alfalfa, DTX Complex dan Peppermint Ginger. Pembelian set ini melayakkan anda untuk mendapatkan bekas Salad-To-Go pada harga RM19.93 (harga asal RM39.90 dan anda jimat 50%!).

promosi shaklee jun 2017-PWP salad to go container-set detoks shakleeKita pun tahu yang sayur salad lebih mudah rosak, kan? Jadi penyimpanannya pun kena lebih hati-hati. Dengan adanya bekas Salad-To-Go nie nanti, lebih senanglah nak simpan dan bawa bekal sendiri dari rumah, terutama jika anda memang dalam misi kurus dengan clean eating.

Turunkan Berat Badan Secara Sihat Dengan Clean Eating

Kelebihan bekas Salad-To-Go Shaklee :

  • Buatan New Zealand yang berkualiti tinggi
  • Bebas daripada Phtalate dan BPA. Selamat untuk penyimpanan makanan.
  • Ada ruang untuk menyimpan dressing.
  • Ada pembahagian ruang untuk jenis salad yang berbeza.
  • Boleh disusun bertingkat.
  • Senang untuk buka dan tutup.
  • Tahan lasak. Selamat digunakan untuk penyimpanan di dalam peti sejuk mahupun di ruang sejuk beku (freezer), begitu juga untuk microwave dan diswasher.
  • Bekas lutsinar supaya mudah kenalpasti kandungan di dalamnya.
  • Disediakan dalam tiga warna iaitu biru, ungu, merah jambu dan hijau. Jom kumpul kesemuanya! 😀

Untuk info lanjut mengenai Promosi Shaklee Julai 2017 ini, hubungi kami seperti di bawah ya.

UNTUK PERTANYAAN & ORDER :
======================
SMS/WhatsApp/Telegram +6018-369 0361 (Oja)

Kami juga mengalu-alukan anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran secara online menggunakan credit card / debit card melalui link di bawah. =)

esell-shaklee-logoa2PNG

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

=========================================================
Kami merupakan Pengedar Shaklee Bandar Dato Onn, Johor Bahru (ID 864914).

Menyediakan khidmat Cash-on-Delivery (COD) produk Shaklee untuk kawasan sekitar Johor Bahru : Bandar Dato Onn, Taman Daya, Adda Heights, Taman Setia Indah, Taman Seri Austin, Taman Bukit Mutiara, Taman Delima, Setia Tropika, JP Perdana, sekitar Kempas, Bandar Baru Uda, Larkin, Tampoi, Permas Jaya, Taman Perling, dll.
Juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

SERTAI KAMI sekarang untuk dapatkan penjimatan harga sehingga 19% serta peluang jana pendapatan dengan Shaklee!

 

4 Comments

  1. Noriza Rahman 13 July 2017
  2. arnie 14 July 2017
  3. Khairul Zamri 23 July 2017
  4. Farah@ez-vitamin 27 July 2017
error: Content is protected !!