Barangan Eksklusif Sempena Promosi Shaklee Jun 2017

Alhamdulillah kita dah pun masuk bulan Jun. Bulan ini menampilkan lebih banyak item promosi purchase-with-purchase (PWP) baru yang eksklusif dan berkualiti untuk semua pengguna setia Shaklee.

Promosi Shaklee Jun 2017

Sepanjang Jun ini, Shaklee menyediakan tiga tawaran istimewa pembelian-atas-pembelian (purchase-with-purchase) yang sangat menarik.

A) Daftar sebagai ahli Shaklee dan buat pembelian minima 100UV dalam satu resit : PWP Rubbermaid Lunch Box

Bagi ahli baru yang mendaftar pada bulan ini serta membuat pembelian produk mimima 100UV dalam satu resit, boleh dapatkan lunch box jenama Rubbermaid yang berkualiti tinggi pada harga RM16.96 (harga asal RM24 ~ RM42). Siap ada label Shaklee lagi tu. Memang eksklusif. 😉

Ia didatangkan dengan tiga jenis set bagi tiga tempoh berbeza.
promosi shaklee jun 2017-PWP Rubbermaid Lunch BoxJadi anda bolehlah pilih mana-mana set yang diminati. Memang sangat berbaloi terutama untuk kegunaan di rumah.

  • Bekasnya comel dan kemas.
  • Kedap udara. Sesuai untuk menyimpan makanan sekalipun yang berair.
  • Tahan lasak. Selamat digunakan untuk penyimpanan di dalam peti sejuk mahupun di ruang sejuk beku (freezer), begitu juga untuk microwave dan diswasher.
  • Bekasnya lutsinar, mudah untuk kita tahu isi kandungan di dalamnya.

B) Pembelian produk bernilai 100UV dalam satu resit : PWP Twin Pack Shaklee Coasters

Bagi setiap pembelian bernilai 100UV dalam satu resit oleh ahli Shaklee, anda layak untuk mendapatkan set Twinpack Shaklee Coasters yang sangat comel dengan separuh harga, iaitu RM9.96 sahaja. Ada tiga pilihan design disediakan mengikut tempoh tertentu.
promosi shaklee jun 2017-PWP twinpack shaklee coastersYang paling menarik mengenai rekabentuk coaster Shaklee ini, ia membolehkan kita meletakkan gelas berisi air sejuk tanpa membuatkan meja basah akibat kondensasi. Jadi tak perlulah lap meja setiapkali minum air sejuk, kan? 😉

Promosi ini hanya berlangsung dari 1 Jun hingga 15 Julai 2017. Jangan lepaskan peluang untuk mengumpul ketiga-tiga set coaster ini ya.

C) Pembelian produk bernilai 250UV dalam satu resit : PWP The Shaklee Ferrano Personal Blender

Bagi pengguna Shaklee yang melepasi syarat di atas, Shaklee menawarkan personal blender yang sangat best berjenama Ferrano pada harga istimewa RM149.99. Diskaun hampir separuh harga dari harga sebenar!
promosi shaklee jun 2017-PWP blender FerranoKelebihan Ferrano Personal Blender :

    • Pelbagai kegunaan – untuk buat smoothie, jus buah, sup, dressing untuk salad, dan lain-lain. Peminat ESP/Meal Shakes dan Cinch Shake bolehlah buat gunakannya untuk buat smoothie yang lazat berkrim tue.

      Cara Bancuh ESP Yang Mudah, Sedap Dan Cepat

    • Tahan lasak dan boleh guna untuk kisar kiub ais. Sedap kalau buat Coconut Shake ke, Milk Shake ke, kan?
    • Disertakan dengan 2 botol (400ml dan 600ml) beserta penutup dan sarung penebat haba. Jadi, senang nak bawa ke mana-mana. Nak bawa jus atau smoothie ke tempat kerja pun senang, boleh minum dalam kereta je nanti. Sesuai sangat untuk anda yang sibuk hingga tak sempat nak bersarapan pagi.

promosi shaklee mei 2017-blender ferrano-1

Sepanjang bulan puasa nie, bolehlah sediakan jus buah kisar ataupun susu kurma setiap pagi untuk melengkapkan sahur kita. Kenyang lebih lama tau!

Buat pengetahuan anda, pembelian produk bernilai 200UV dan ke atas sebenarnya sudah layak untuk dapatkan keahlian percuma bernilai RM68.90 (tak termasuk penghantaran) dan juga bonus tunai. Jadi lebih berbaloi daftar keahlian untuk penjimatan harga sehingga 19%, peluang jana pendapatan dan bermacam lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee. 😉

5 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Klik link ini jika ingin menyertai kami ya. => DAFTAR AHLI SHAKLEE.

D) Ramadan Pack

promosi shaklee jun 2017-ramadan pack-set puasa shakleeSet ini mengandungi empat produk untuk membantu kita menjalani ibadah puasa dengan sihat dan bertenaga. Anda akan dapat dua buah paper bag Shaklee bagi setiap pembelian Ramadan Pack ini.

E) Pembelian Set Detoks Shaklee : PWP Salad-To-Go Container

Bagi yang ingin fokus untuk membaikpulih dan melancarkan sistem dalaman badan supaya lebih sihat dan cergas, Set Detoks Shaklee boleh membantu anda.

Cara Mudah Bantu Badan Buang Toksin Lebih Lancar

Set ini terdiri daripada VIVIX, Herb-Lax, Alfalfa, DTX Complex dan Peppermint Ginger. Pembelian set ini melayakkan anda untuk mendapatkan bekas Salad-To-Go pada harga RM19.93 (harga asal RM39.90 dan anda jimat 50%!).
promosi shaklee jun 2017-PWP salad to go container-set detoks shakleeKita pun tahu yang sayur salad lebih mudah rosak, kan? Jadi penyimpanannya pun kena lebih hati-hati. Dengan adanya bekas Salad-To-Go nie nanti, lebih senanglah nak simpan dan bawa bekal sendiri dari rumah, terutama jika anda memang dalam misi kurus dengan clean eating.

Turunkan Berat Badan Secara Sihat Dengan Clean Eating

Kelebihan bekas Salad-To-Go Shaklee :

  • Buatan New Zealand yang berkualiti tinggi
  • Bebas daripada Phtalate dan BPA. Selamat untuk penyimpanan makanan.
  • Ada ruang untuk menyimpan dressing.
  • Ada pembahagian ruang untuk jenis salad yang berbeza.
  • Boleh disusun bertingkat.
  • Senang untuk buka dan tutup.
  • Tahan lasak. Selamat digunakan untuk penyimpanan di dalam peti sejuk mahupun di ruang sejuk beku (freezer), begitu juga untuk microwave dan diswasher.
  • Bekas lutsinar supaya mudah kenalpasti kandungan di dalamnya.
  • Disediakan dalam tiga warna iaitu biru, ungu, merah jambu dan hijau. Jom kumpul kesemuanya! 😀

Untuk info selanjutnya mengenai Promosi Shaklee Jun 2017 ini, hubungi kami seperti di bawah ya.

UNTUK PERTANYAAN & ORDER :
======================
SMS/WhatsApp/Telegram +6018-369 0361 (Oja)

Kami juga mengalu-alukan anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran secara online menggunakan credit card / debit card melalui link di bawah. =)

esell-shaklee-logoa2PNG

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

=========================================================
Kami merupakan Pengedar Shaklee Bandar Dato Onn, Johor Bahru (ID 864914).
Menyediakan khidmat Cash-on-Delivery (COD) produk Shaklee untuk kawasan sekitar Johor Bahru : Bandar Dato Onn, Taman Daya, Adda Heights, Taman Setia Indah, Taman Seri Austin, Taman Bukit Mutiara, Taman Delima, Setia Tropika, JP Perdana, sekitar Kempas, Bandar Baru Uda, Larkin, Tampoi, Permas Jaya, Taman Perling, dll.
Juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

SERTAI KAMI sekarang untuk dapatkan penjimatan harga sehingga 19% serta peluang jana pendapatan dengan Shaklee!

 

7 Comments

  1. mrhanafi 2 June 2017
  2. Projek Kahwin 2 June 2017
  3. Noriza Abdul Rahman 5 June 2017
  4. titan 5 June 2017
  5. Nur Razali 6 June 2017
  6. Azlin Azlan 15 June 2017
  7. Azlin Azlan 15 June 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

error: Content is protected !!