Promosi Shaklee Mei 2017 Dengan Pelbagai Barangan Ekslusif Menarik!

Alhamdulillah kita dah pun masuk bulan Mei. Bulan ini menampilkan lebih banyak item promosi purchase-with-purchase (PWP) baru yang eksklusif dan berkualiti untuk semua pengguna setia Shaklee.

Promosi Shaklee Mei 2017

Sepanjang Mei ini, Shaklee menyediakan tiga tawaran istimewa pembelian-atas-pembelian (purchase-with-purchase) yang sangat menarik.

A) Daftar sebagai ahli Shaklee dan buat pembelian minima 100UV dalam satu resit : PWP Rubbermaid Lunch Box
Dengan pembelian produk mimima 100UV dalam satu resit, anda layak untuk mendapatkan lunch box jenama Rubbermaid yang berkualiti tinggi dengan harga RM16.96. Sangat jimat! Hampir separuh harga daripada harga sebenar. Siap ada label Shaklee lagi tu. Memang eksklusif. 😉

Ia didatangkan dalam tiga jenis set bagi tiga tempoh berbeza. Boleh tengok gambar di bawah ya.
promosi shaklee mei 2017-purchase with purchase-for new memberJadi anda bolehlah pilih mana-mana set yang diminati. Memang sangat berbaloi terutama untuk kegunaan di rumah.

  • Bekasnya comel dan kemas.
  • Kedap udara. Sesuai untuk menyimpan makanan sekalipun yang berair.
  • Tahan lasak. Selamat digunakan untuk penyimpanan di dalam peti sejuk mahupun di ruang sejuk beku (freezer), begitu juga untuk microwave dan diswasher.
  • Bekasnya lutsinar, mudah untuk kita tahu isi kandungan di dalamnya.

B) Pembelian produk bernilai 250UV dalam satu resit : PWP The Shaklee Ferrano Personal Blender
Bagi pengguna Shaklee yang melepasi syarat di atas, Shaklee menawarkan personal blender yang sangat best berjenama Ferrano pada harga istimewa RM149.99. Diskaun hampir separuh harga dari harga sebenar!
promosi shaklee mei 2017-purchase with purchase-blender ferranoKelebihan Ferrano Personal Blender ini :

  • Pelbagai kegunaan – untuk buat smoothie, jus buah, sup, dressing untuk salad, dan lain-lain. Peminat ESP/Meal Shakes dan Cinch Shake bolehlah buat gunakannya untuk buat smoothie yang lazat berkrim tue.

    Cara Bancuh ESP Yang Mudah, Sedap Dan Cepat

  • Tahan lasak dan boleh guna untuk kisar kiub ais. Sedap kalau buat Coconut Shake ke, Milk Shake ke, kan?
  • Disertakan dengan 2 botol (400ml dan 600ml) beserta penutup dan sarung penebat haba. Jadi, senang nak bawa ke mana-mana. Nak bawa jus atau smoothie ke tempat kerja pun senang, boleh minum dalam kereta je nanti. Sesuai sangat untuk anda yang sibuk hingga tak sempat nak bersarapan pagi.
  • promosi shaklee mei 2017-blender ferrano-1

Buat pengetahuan anda, pembelian produk bernilai 200UV dan ke atas sebenarnya sudah layak untuk dapatkan keahlian percuma bernilai RM68.90 (tak termasuk penghantaran) dan juga bonus tunai. Jadi lebih berbaloi daftar keahlian untuk penjimatan harga sehingga 19%, peluang jana pendapatan dan bermacam lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee. 😉

5 Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Klik link ini jika ingin menyertai kami ya. => DAFTAR AHLI SHAKLEE.

C) Pembelian Set Detoks Shaklee : PWP Salad-To-Go Container
Bagi anda yang ingin fokus untuk membaikpulih dan melancarkan sistem dalaman badan supaya lebih sihat dan cergas, Set Detoks Shaklee boleh membantu anda.

Cara Mudah Bantu Badan Buang Toksin Lebih Lancar

promosi shaklee mei 2017-purchase with purchase-set detoks shakleeSet ini terdiri daripada VIVIX, Herb-Lax, Alfalfa, DTX Complex dan Peppermint Ginger. Pembelian set ini melayakkan anda untuk mendapatkan bekas Salad-To-Go pada harga RM19.93 (harga asal RM39.90 dan anda jimat 50%!).

Kita pun tahu yang sayur salad lebih mudah rosak, kan? Jadi penyimpanannya pun kena lebih hati-hati. Dengan adanya bekas Salad-To-Go nie nanti, lebih senanglah nak simpan dan bawa bekal sendiri dari rumah, terutama jika anda memang dalam misi kurus dengan clean eating.

Turunkan Berat Badan Secara Sihat Dengan Clean Eating

Kelebihan bekas Salad-To-Go Shaklee :

  • Buatan New Zealand yang berkualiti tinggi
  • Bebas daripada Phtalate dan BPA. Selamat untuk penyimpanan makanan.
  • Ada ruang untuk menyimpan dressing.
  • Ada pembahagian ruang untuk jenis salad yang berbeza.
  • Boleh disusun bertingkat.
  • Senang untuk buka dan tutup.
  • Tahan lasak. Selamat digunakan untuk penyimpanan di dalam peti sejuk mahupun di ruang sejuk beku (freezer), begitu juga untuk microwave dan diswasher.
  • Bekas lutsinar supaya mudah kenalpasti kandungan di dalamnya.
  • Disediakan dalam tiga warna iaitu biru, ungu, merah jambu dan hijau. Jom kumpul kesemuanya! 😀

Untuk info selanjutnya mengenai Promosi Shaklee Mei 2017 ini, hubungi kami seperti di bawah ya.

UNTUK PERTANYAAN & ORDER :
======================
SMS/WhatsApp/Telegram +6018-369 0361 (Oja)

Kami juga mengalu-alukan anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran secara online menggunakan credit card / debit card melalui link di bawah. =)

esell-shaklee-logoa2PNG

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

=========================================================
Kami merupakan Pengedar Shaklee Bandar Dato Onn, Johor Bahru (ID 864914).
Menyediakan khidmat Cash-on-Delivery (COD) produk Shaklee untuk kawasan sekitar Johor Bahru : Bandar Dato Onn, Taman Daya, Adda Heights, Taman Setia Indah, Taman Seri Austin, Taman Bukit Mutiara, Taman Delima, Setia Tropika, JP Perdana, sekitar Kempas, Bandar Baru Uda, Larkin, Tampoi, Permas Jaya, Taman Perling, dll.
Juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

SERTAI KAMI sekarang untuk dapatkan penjimatan harga sehingga 19% serta peluang jana pendapatan dengan Shaklee!

 

11 Comments

  1. Anuar 3 May 2017
  2. +irsah 3 May 2017
  3. Nur Razali 3 May 2017
  4. Noriza Abdul Rahman 4 May 2017
  5. Azlin Azlan 5 May 2017
  6. Farha 5 May 2017
  7. KakTie 5 May 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

error: Content is protected !!