Power Spec Turun, Mata Silau Pun Tiada Lagi dengan CarotoMax

Minggu lepas buat pertama kali saya COD (Cash on Delivery) vitamin Shaklee untuk seorang pelanggan. Maklumlah tinggal di `luar negara`, jadi sepanjang hampir 8 bulan berbiz Shaklee, kami hanya gunakan perkhimatan courier ataupun Poslaju untuk penghantaran. Semuanya dijalankan secara online 100%! ^_^

Apa yang istimewa ialah, pelanggan ini tinggal di Singapura. Menurutnya, beliau mempunyai sedikit masalah di bahagian mata, jadi berminat untuk mencuba CarotoMax setelah mengkaji sedikit sebanyak mengenai produk Shaklee di internet. Namun seperti yang kita sedia maklum, CarotoMax ini adalah dalam bentuk kapsul gelatin, dan produk yang sama untuk pasaran Singapura sememangnya tidak mendapat pengiktirafan halal, berbeza dengan produk untuk pasaran Malaysia dan Indonesia. Jadi bagi yang berada di Singapura dan ingin mendapatkan produk Shaklee yang berkapsul gelatin yang HALAL, bolehlah hubungi kami ya. 😉

Order daripada beliau mengingatkan janji saya untuk berkongsi beberapa testimonial CarotoMax sebelum ini. 😀

Testimoni pengguna CarotoMax untuk masalah rabun dan mata silau

1) Puan Ayang, Kulai

Selepas makan carotomax, power cermin mata ayang makin rendah. Turun sangat2. Power spec dulu 175, skrg 75!! Silau pon turun dari 100 jadi 25. Sekarang tukar cermin sbb pening bila pakai cermin yang lama. ^_^

2) Puan Yana, Ampang

Saya tak ada masalah rabun cuma kalau malam mata macam silau. Maybe sebab seharian mengadap pc kat ofis. Kat rumah pulak asyik dok ngadap screen phone.. Mlm2 tgh tidokan anak dalam gelap pun saya suka abiskan masa membaca guna phone. 

Dah rasa silau makin tinggi dan kadang2 mula rasa mata dah kabur, saya try ambil Carotomax. Mula2 makan dalam sehari dua rasa mata macam berair pastu mcm kuar tahi mata je.. Tp saya teruskan makan juga.. Sekarang dah nak abis 1 botol (1 bulan), saya dah mula rasa mata makin clear. Malam pun dah x rasa silau mengadap screen. 

Best!! Owh, lagi satu rasa effect pada parut pun mcm cepat skit sbb Carotomax juga antioksida kan..makin pudar dan kulit rasa lebih lembab. Cubalah!! Memang terbaik!!

3) Puan Mai

semalam trafik jem teruk kat hiway Mex .. jadi saya sampai rumah pukul 8PM . sebelum ini saya mmg problem bawa kereta time malam sebab astig saya tinggi . tatau la semlm masa drive tu mata saya tak stress pon .. Hampir 3 minggu saya makan carotomax tu pon kadang-kadang saya skip. apa yang saya perasan cahaya dari kereta yang lalu lalang di bhgn seberang jalan satu lagi tak pecah pecah-pecah. Biasanya saya rasa stress mata sebab nampak cahaya tu pecah2x sampai terpaksa kecilkan mata supaya penglihatan lebih tajam utk target jarak kenderaan…..

4) Puan Adha

adha memang ambik carotomax dlm seminggu 3-4 kali…so far tahap rabun masih sama tapi yg bezanya…silau dah makin kurang alhamdulillah…skrg dah boleh drive mlm2…normally adha amik dgn vit e b4 tdo..

5) Puan Jaja

sy pkai spec..power turun dlm 50 ke 100 slps consume lebih dr sebulan n plus ambik set 3Mmy hubby pun sama…tp die xpakai spec…tp ade prob silau…so far die kata mata die dh almost clear dr silau

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Untuk lebih info anda boleh lihat di sini : CAROTOMAX. Manfaat CarotoMax pula ada di entry ini :

Jika anda juga mengalami masalah mata silau dan ingin berikhtiar dengan suplemen Shaklee, hubungi kami seperti di bawah ya. 🙂

UNTUK PERTANYAAN & ORDER :
======================
SMS/WhatsApp/Telegram +6018-369 0361 (Oja)

Kami juga mengalu-alukan anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran secara online menggunakan credit card / debit card melalui link di bawah. =)

esell-shaklee-logoa2PNG

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

=========================================================
Kami merupakan Pengedar Shaklee Bandar Dato Onn, Johor Bahru, dan Pontian (ID 864914).
Menyediakan khidmat Cash-on-Delivery (COD) produk Shaklee untuk kawasan sekitar Bandar Dato Onn, Taman Daya, Adda Heights, Taman Setia Indah, Taman Seri Austin, Taman Bukit Mutiara, Taman Delima, Setia Tropika, JP Perdana, sekitar Kempas, Larkin, Kangkar Tebrau, Tampoi, Permas Jaya, dll.
Juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

error: Content is protected !!