promosi shaklee september 2016

Promosi Shaklee September 2016

Promosi Shaklee September 2016 | Alhamdulillah promosi Shaklee September 2016 dah pun diumumkan. Ramai yang teruja sebab melibatkan produk-produk terlaris di kalangan pengedar dan pengguna Shaklee. Promosi istimewa lain pun ada tau! Nak tahu apa dia? Promosi Shaklee September 2016 1) Sustained Release Vita-C Plus Hot-seller Shaklee dengan 500mg vitamin C semulajadi dalam sebiji tablet. Sangat berbaloi untuk anda dapatkan Vitamin

berat badan naik ketika haid

Kenapa Berat Badan Naik Ketika Haid?

Pernah tak anda rasa berat badan naik ketika haid? Atau ukur lilit di bahagian perut dan pinggang semakin membesar dan anda rasa seperti mengembang? Percaya atau tidak, ramai wanita yang mengalami keadaan seperti di atas. You are not alone, ladies~~ 😉 Tapi ini tak bermakna anda benar-benar menjadi semakin gemuk. Semuanya berkait rapat dengan perubahan paras

cara tangani stress-penawar stress

Essential Oils Penawar Stress Ibu-ibu | Cara Hilangkan Stress

Cara Hilangkan Stress | Wanita memang makhluk emosi. Dengan fitrah inilah Allah menyediakan jiwa wanita untuk menjaga insan-insan tersayang di sekelilingnya dengan sepenuh jiwa, tanpa syarat. Tapi berbeza dengan zaman nenek moyang kita, peranan wanita hari ini jauh lebih mencabar. Jika dulu wanita banyak berperanan di rumah, kini bukan saja mereka menjadi isteri dan ibu malah

promosi shaklee ogos 2016

Promosi Shaklee Ogos 2016

Promosi Shaklee Ogos 2016 | Alhamdulillah promosi Shaklee Ogos 2016 dah pun diumumkan. Ia sangat mengujakan kerana manfaatnya yang sangat banyak kepada para pengguna Shaklee terutama buat kaum wanita pada semua peringkat umur. 😉 Nak tahu apa dia? Promosi Shaklee Ogos 2016 1)OsteMatrix Suplemen kalsium + Magnesium + Vitamin D dan mineral lain yang penting untuk kesihatan tulang,

cara kenal jenis kulit muka

Cara Kenal Jenis Kulit Muka

Cara Kenal Jenis Kulit Muka | Sepanjang menjadi pengedar Shaklee dan melayan consultations daripada customers, kerap juga saya jumpa mereka yang ingin mencuba produk penjagaan kulit Shaklee tapi kurang pasti dengan jenis kulit masing-masing. Kita pun sedia maklum yang setiap orang mempunyai jenis kulit yang berbeza-beza, kan? Sebenarnya, ini sangat bergantung kepada kandungan air dan minyak (lipid) pada kulit,

womens`s health sets-set kesihatan wanita shaklee

Hargai Yang Tersayang Dengan Set Kesihatan Wanita Shaklee | Women`s Health Sets

Set Kesihatan Wanita Shaklee | Fitrah wanita sememangnya kaya dengan kelembutan dan kasih sayang, hingga dalam banyak keadaan sanggup berkorban diri untuk keluarga. Ada kalanya, dek kerana kesibukan mengurus suami, anak-anak, keluarga dan karier serta tanggungjawab sosial masing-masing, ramai wanita yang kesihatannya mula terabai tanpa makan minum yang seimbang serta masa rehat yang cukup. Oleh sebab itu,

tips makan di hari raya supaya tak gemuk

Tips Makan Di Hari Raya Supaya Berat Badan Tak Mencanak Naik

Dah hampir seminggu Syawal berlalu. Rata-rata daripada kita pun dah kembali bekerja, kan? Tapi “raya” di Malaysia nie sebulan. Maklumlah, masa raya nie lah selalunya paling mudah nak berjumpa, berziarah dan beramah mesra dengan sanak saudara dan sahabat handai, kan? Yang buat rumah terbuka @ open house di bulan Syawal  pun ramai. Bagi yang sangat mengambil

promosi shaklee julai 2016

Promosi Shaklee Julai 2016

Promosi Shaklee Julai 2016 | Untuk sepanjang Julai ini, seperti biasa Shaklee menawarkan bermacam tawaran menarik untuk semua pengguna dan pengedar setianya. Promosi kali ini memang best dan sangat ditunggu-tunggu tau! ^_^ Promosi Shaklee Julai 2016 1) VIVIX VIVIX mengandungi antioksidan (Resveratrol & campuran polifenol) yang sangat pekat dan mampu berikan kesan hingga ke peringkat sel-sel. Resveratrol di dalam VIVIX

tanda badan tak cukup air-maksud di sebalik warna air kencing

Apa Yang Warna Air Kencing Boleh Beritahu Tentang Taraf Kesihatan Kita

Apa Yang Warna Air Kencing Boleh Beritahu Tentang Taraf Kesihatan Kita | Di bulan puasa ini, masalah yang paling biasa dihadapi ramai orang adalah badan kehilangan air (= dehydration). Dehidrasi berlaku bila jumlah air yang keluar daripada badan kita lebih banyak daripada air yang masuk. Kebanyakan orang Melayu kita juga tak begitu biasa minum air

Kawal Alahan Seafood

Cara Kawal Alahan Makan Makanan Laut Yang Mudah, Selamat dan Semulajadi

Ketam dan udang memang antara makanan yang sering menyebabkan alahan makanan laut kepada ramai orang di seluruh dunia. Rasanya pun sedap, susah nak menolak daripada makan, ye tak? Tapi alahan makan makanan laut tak boleh dipandang remeh sebenarnya, sebab reaksi alahannya boleh jadi serius hingga perlu dihantar ke hospital! Simptom alahan makanan laut mungkin berbeza-beza bagi